MX Kyro #25
 
I want to be the best that i can be ! 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

13-10-2019

Hele sterke laatste ONK én 85 cc wedstrijd van het seizoen 2019 van Kyro in Sint Isidorushoeve ondanks mechanische tegenslag.

Vandaag had Kyro zijn laatste ONK wedstrijd van het seizoen én zijn laatste wedstrijd op de 85 cc. Hij had de afgelopen weken hard getraind om zijn periode op “kleine” motoren zo goed mogelijk af te sluiten. In de tijdtraining zette hij een mooie 6e tijd neer waardoor hij een goede plaats aan het starthek mocht uitzoeken. In de 1e manche had hij een hele goede start en ging hij als 2e door de 1e bocht. Helaas merkte hij al gedurende de 1e ronde dat zijn motor niet goed liep waardoor hij met name op de rechte stukken veel snelheid te kort kwam. Hierdoor viel hij terug naar de 8e plaats maar ondanks een steeds slechter lopende motor bleef hij door vechten en werd gezien de omstandigheden op een mooie 6e plaats afgevlagd. Desondanks was Kyro heel teleurgesteld om dat er zonder de eerder genoemde problemen veel meer in had gezeten. Tussen de manches door de vering van zijn wedstrijdmotor omgezet naar zijn reserve motor en vol goede moed naar de start van de 2e manche. Helaas was zijn start een stuk minder en begon hij als 6e aan de wedstrijd en doordat hij de eerste 2 rondes niet de goede lijnen reed op de inmiddels loodzwaar geworden baan viel hij terug naar de 8e plaats om vervolgens zijn ritme te vinden en zich terug te knokken naar een 5e plaats. Door deze resultaten steeg Kyro in de eindstand van het ONK 2019 naar een mooie 7e plaats. Gezien alle problemen aan het begin van het seizoen mag dit een mooie comeback genoemd worden en de laatste weken maar zeker gisteren zagen we weer de oude Kyro te voorschijn komen.

De komende winter zullen we hard gaan trainen om in 2020 goed voorbereid in de 125 klasse aan de start te komen.

Fotocredits:
Niek Kamper
Floris van den Elsen
Martin Hol

#BCSRacing, #ANoortmanTransport_GrondverzetBV, #Wickey, #Grispen_Kuppers_Assurantien_en_Financieringen, #KTM_Nederland,#Proxracingparts #HNRRacing, #JVHDesign, #HKSuspension, #PittensRacing, #HGSExhaust, #GetRealFitnessandFood, #KNMV_Motorbond, #Alpinestars, #Twinair, #Renthal, #LivingfortheWeekend, #NiekFotografie, #FVDEPhotography, #MartinHol
Terug naar overzicht